Език: BG
Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RUB
Вход с Facebook

Cisco Meraki – лидерът в облачните мрежови решения

Дата: 2016-06-07

След придобиването на Meraki от Cisco през 2012 година се появи Cisco Meraki - лидерът в облачните мрежови решения, които обогатяват бизнес мрежите. Днес компанията разширява портфолиото си с продукти и едновременно с това развива продажбите си на нови пазари.

Cisco Meraki разполага със завършено портфолио от безжични LAN продукти, устройства за защита, комутатори и управление на мобилните устройства. Всички продукти на марката се управляват централизирано в облака. В разрез с традиционните хардуерни мрежови решения, Cisco Meraki проектира интелигентен софтуер и множество облачни услуги като по този начин улеснява ежедневните задачи на клиентите и позволява внедряването на нови приложения и устройства.

Какво представлява облачното мрежово решение?
Облачните мрежи предоставят централизирано управление, видимост и контрол във вашата мрежа. Спестявате време за настройка и управление на контролери и софтуер за наблюдение. Продуктите на Cisco Meraki идват при вас фабрично настроени с централизирано управление, видимост на приложенията на Layer7, уеб-базирани диагностики в реално време, мониторинг, отчитане и още много. Cisco Meraki се внедрява бързо и лесно, без да имате нужда от допълнително обучение или писане на команди.

Как работи: