Език: BG
Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RUB
Вход с Facebook

Xerox прави мастилено-струйните принтери достъпни за повече доставчици на печатни услуги

Дата: 2016-06-02

София, 31 май 2016 г. Въпреки големия потенциал на мастилено-струйните технологии редица доставчици на печатни услуги изпитват затруднения при внедряването им в резултат на високата цена и други предизвикателства. Xerox планира да промени това на изложението drupa.

„Xerox променя мастилено-струйния печат. Елате да видите как изглежда той днес и какво ще направи за клиентите ни в бъдеще.“ заяви Робърт Стаблър, старши вицепрезидент и генерален мениджър, Global Graphic Communications Business Group, Xerox. „Имаме две нови платформи и широка гама продукти, чиято цел е да направят мастилено-струйния печат по-достъпен за доставчиците на печатни услуги.“

Нови мощни мастилено-струйни преси

На щанда си на изложението drupa Xerox ще представи пресата за форматирана хартия Xerox Brenva™ HD Production Inkjet Press и ролната мастилено-струйна преса Trivor™ 2400 . По данни на InfoTrends обемът на производството на цветни мастилено-струйни принтери в световен мащаб се очаква да нарасне с 23% до 2019 г. Пресите дават на печатниците и печатните центрове опции и възможности за пробив на доходоносния пазар на мастилено-струйния печат.

Пресата Brenva HD разкрива нови възможности за навлизане на пазарите на транзакционни документи, пряка пощенска реклама и книги, като комбинира ефективността на разходите за мастилено-струйна техника и гъвкавостта на платформата за форматирана хартия. С пресата Trivor 2400 печатниците и печатните центрове могат да разширят обхвата си на приложение с каталози, списания и цветни книги. Пресата се отличава с висока производителност и компактност.