Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
  • RON
  • RUB
Вход с Facebook

Samsung: Възстановете своето пространство със Samsung Space Monitor

Дата: 2019-04-24

Samsung Space Monitor е проектиран да ви позволи да възстановите работното си пространство. Заемайки минимално пространство на бюрото и оставяйки работните зони чисти докато не се използват, Samsung Space Monitor е идеалното решение, където мястото е малко.

 

 

Освободете повече място
Samsung Space Monitor осигурява до 40% по-голяма използваема повърхност на бюрото в сравнение с конвенционален монитор.


Спестяващ място дизайн
Когато не се използва, Samsung Space Monitor се придвижва назад, за да стои изправен до стената и да остави цялата ви работна повърхност чиста. Когато е време за употреба, просто дръпнете Samsung Space Monitor към вас и го нагласете към предпочитаната от вас позиция за гледане.


Скрити кабели
Стойката на Samsung Space Monitor прикрива захранващия/HDMI Y кабел във вграден канал, за да предотврати заплитането и да запази работното ви пространство подредено.


Стилен дизайн
Със своя тънък панел с 3-странен безрамков екран, Samsung Space Monitor предлага стилно решение за всяко работно място или домашен интериор.


WQHD резолюция
С 1.7 пъти повече от пикселите на Full HD, WQHD резолюцията на 27" Samsung Space Monitor не само предоставя невероятно подробни и отчетливи изображения, но и създава по-широко работно пространство, което ви позволява да виждате повече документи и уеб страници на екрана с по-малко превъртане и мащабиране.


Честота на опресняване от 144 Hz
27" Samsung Space Monitor със скорост на опресняване на екрана от 144 Hz осигурява безупречно плавни сцени и може да се регулира до 60 Hz/120 Hz за оптимизирана работа с монитора.

 


Регулируема височина на стойката
Стойката на Samsung Space Monitor позволява лесно позициониране на екрана за оптимален комфорт и удобство. Регулиращият му диапазон позволява гледане от височина от 8.4 инча (213 мм) над работния плот (27-инчов екран) до нулево ниво.


Регулиране спрямо нивото на очите
Samsung Space Monitor може бързо и лесно да се повдигне или свали до оптималната зрителна височина на всеки потребител, което го прави многофункционално решение за използване у дома или в публични пространства като библиотеки.


Лесен монтаж
Поставката на Samsung Space Monitor има вградена стяга за бързо и лесно монтиране. Регулируема до 3.54 инча (90 мм), стягата позволява на Samsung Space Monitor да бъде надеждно прикрепен към бюра и маси с широк диапазон дебелини.


Здрава панта
Поставката на Samsung Space Monitor използва стабилна панта, която осигурява постоянна и надеждна работа. Разработена с помощта на Samsung технологията и изпитана, за да издържи на хиляди движения, здравата панта осигурява гладко и точно позициониране на екрана.