Език: BG
Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RUB
Вход с Facebook

Поликомп подписа договор за дистрибуция с лидера в сферата на кибер защитата Acronis

Дата: 2018-11-10

София, октомври 2018 г.: Производителят на софтуер за бекъп и защита Acronis подписа договор за дистрибуция с bmv.bg. Партньорството между двете компании има за цел да създаде стабилно присъствие на Acronis на пазара в България и увеличаване на познаваемостта на марката чрез дилърската мрежа на bmv.bg.

 

Глобалният лидер в сферата на кибер защитата и хибридните облачни решения постоянно инвестира в развитието на продуктите си и в нови изследвания, за да осигури на клиентите си най-добрата защита на данните, програмите и системите. С тази философия за иновация Acronis увеличават ефективността на решенията си. Продуктите на производителя помагат за успешната миграция, защита и възстановяване на критичните данни, независимо къде се намират - във физическа, виртуална или облачна среда. С обединената си платформа и ново поколение технологии, иновативните решения на компанията са с улеснено управление и намаляват стойността на придобиване, като същевременно подобряват времето за възстановяване след срив.

 

„С навлизането на виртуализацията и възможностите, които облачните технологии предлагат, сме изправени пред нови предизвикателства за поддържането на ефективни решения за архивиране и възстановяване на критични данни.“ - споделя Надежда Генова, директор на bmv.bg. „Acronis осигурява лесна, пълна и достъпна защита на данните на всички файлове, приложения и операционни системи, независимо от средата, в която са създадени. Продуктите на Acronis са естественото допълнение към набора от проектни решения, които предлага bmv.bg.”, допълни тя.

 

С повече от 100 патента, продуктите на Acronis са обявявани многократно за най-добър продукт на годината и обхващат набор от функции, включително миграция, клониране и репликация. bmv.bg ще предлага на пазара пълната гама продукти на производителя. Консултация и запитвания за конкретни оферти можете да отправяте на познатите ви телефони.

 

За Acronis
Acronis задава стандарта за кибер защита и хибридни облачни хранилища благодарение на иновационните си технологии за копиране на данните, anti-ransomware, решения за възстановяване на системата след злополуки, съхранение и решения за споделяне и синхронизиране на файлове за компании. С помощта на технологията за активна защита с изкуствен интелект, блокчейн аутентикация и уникалната хибридна облачна инфраструктура, Acronis защитава всякакви данни във всички среди, включително физически, виртуални, облачни, мобилни и приложения.

Основана през 2003 година в Сингапур, днес компанията обслужва над 5 милиона потребители и 500 000 компании по цял свят, включително 79 от 100-те най-влиятелни марки.