Език: BG
Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RUB
Вход с Facebook

Новини

По нещо за всеки вкус: мониторите Philips на IFA 2018

Дата: 21 Юли 2018

 

Изчистен дизайн за потребителите: безрамкови, тънки, извити
4-странният „безрамков“ дизайн е ключова характеристика на някои от последните дисплеи Philips, която ги прави идеални за групиране. Тяхното изтънчено присъствие се дължи и на изключително тънката им дебелина от само 6,1 мм, а извитите модели предлагат по-поглъщащо преживяване в офиса или вкъщи.

 

 

Перфектният съюзник за конзолните играчи
Специално време на IFA 2018 ще бъде посветено на 43” 4K HDR 1000 дисплей, който е специално създаден за конзолни игри. Посетителите ще имат възможността да му се възхитят в специална гейминг зона на щанда на Philips. Със своя стилен, голям и бърз VA панел с CrystalClear 4K (UHD) резолюция, моделът Momentum предлага върхово качество на картината, светкавично време за реакция и малко входно закъснение, за да гарантира игра без насичане и накъсване. В допълнение, той предлага множество допълнителни функции за повишен комфорт, свързаност и наслада.

 


Да видиш голямата картина: ултра широки монитори

Новата линия монитори Philips включва няколко ултра широки дисплея със съотношение на страните 32:9/32:10. Моделите с голям екран, които ще бъдат показани на IFA 2018, ще варират от 43,4 до 49 инча в диагонал и ще са снабдено с уебкамера Hello. Толкова голяма екранна площ ще позволи по-ефективна многозадачност като предложи повече информация на един екран и същевременно намали разсейването от рамките при мултимониторните конфигурации. Тези нови монитори ще елиминират нуждата от повече екрани в зони като финансови институции, търговски площи и други B2B сектори.
 

 

Предназначени за професионалисти: тъч екран и USB докинг
Технологията за чувствителност при допир е вградена в няколко от тазгодишните модели монитори Philips. B2B Touch мониторите използват Projected-Capacitive (P-Cap) технология и поддържат до 10 точки, както и усъвършенствана IP54 защита при контакт с вода и прах. Тези екрани включват още плавно и лесно накланяне, което да осигури на потребителите гъвкавост при избора на техния предпочитан ъгъл и по този начин постигане на по-добър ергономичен комфорт. Тези професионални монитори ще бъдат представени на IFA в размер 17” и 21,5”.

 


Други предстоящи професионални монитори Philips, които ще бъдат показани в Berlin, имат размери от 31,5” до 34” и 5k резолюция, за да посрещнат нуждите на съвременните гъвкави работни среди. Тези нови дисплеи са снабдени с USB Type-C порт и осигуряват пълна докинг функционалност, както и оптимизирана свързаност. Техният двупосочен, симетричен конектор USB Type-C предлага лесно свързване с един кабел, който позволява на потребителите да прехвърлят данни сигурно и при възможно най-висока скорост, да свързват смартфони и преносими компютри, които се зареждат от монитора, както и лесно да добавят други периферни устройства.

 

Canon представя новия 4-в-1 принтер с презареждащи се патрони: PIXMA G4400

Дата: 13 Дек 2016

Перфектен за малък бизнес или домашен офис, принтерът е последният от серията Genuine Continuous Ink Supply System (CISS) на Canon, използвайки патрони, които могат да се пълнят отново за принтиране на голям обем от документи, което значително намалява разходите ви за мастило. С печат до 7 000 страници от набора при цветните патрони или до 6 000 страници* от черния патрон, новият принтер предлага изключително ниска цена за страница. Освен че оптимизира разходите, принтираните файлове са с изключително високо качество, черното пигментно мастило прави тескта отчетлив, а цветните патрони осигуряват много и разнообразни тонове при документи и фотографии.

За копиране, факс и сканиране в мащаб, PIXMA G4400 поддържа автоматично подаващо устройство, което ви позволява бързо и лесно да копирате и сканирате големи документи.  
 

Transcend – новите продукти за мобилни решения

Дата: 11 Ное 2016

Свободната памет на вашия iPhone или iPad свършва? Налага ви се да прегледате или качите съдържанието от карта памет на iOS устройство? Нужен ви е видеозапис от автомобила ви за доказателства при инцидент? Transcend ви дава отговор чрез представянето на три нови устройства.

Нови завладяващи телевизори и аудио системи от Sony

Дата: 03 Ное 2016

Тази есен Sony представи на българския пазар своята най-висока ZD9 серия телевизори BRAVIA 4K HDR. Телевизорите се предлагат в два размера – 65 инча (KD-65ZD9 ) и 75 инча (KD-75ZD9), а около Коледа ще бъде представен и 100-инчовия размер.

Управлявай времето си с Huawei P9 Lite и умната гривна A1

Дата: 17 Окт 2016

Всеки ден повечето от нас се състезават с времето. Бързаме да отидем на работа, за среща, на лекар, да вземем децата от училище или да успеем да стигнем за планираната вечеря. Времето никога не ни стига да си починем, да се наспим, да тренираме или да гледаме интересен сериал. Това води до напрежение и психическа умора.

Но сигурни ли сте, че няма как да си откраднете няколко часа само за вас? Балансът между работа и личен живот е от съществена важност за нашето здраве и щастие. Същевременно работа постоянно присъства и в личния ни живот. Все пак може да оптимизираме ежедневните си действия без да ограничаваме работната си продуктивност. Когато става въпрос за оптимизация и управление на времето, понякога технологията идва на помощ. Смартфонът може да се превърне в личен асистент заедно с умната гривна A1. Специалното предложение комбинира изискан дизайн, страхотна производителност, завладяващи възможности и неповторим стил. Специалната оферта на Huawei – Huawei P9 Lite със смарт гривна Huawei A1 с 2 каишки (черна и синя) е налична и през октомври, така че не я пропускайте.

Предимствата на P9 Lite и А1 може да се усетят още от сутринта преди работния ден. Гривната Huawei A1 може да ни събуди с приятни вибрации върху китката. Допълнително А1 ще провери качеството на съня ни, а съветите за добра почивка не са без значение.

Ако сме свикнали да провеждаме сутрешната си тренировка преди да отидем в офиса, умната гривна A1 ще изчисли направените крачки и изминатото разстояние. Това означава, че не е нужно да носим телефонa с нас, докато тичаме, защото Huawei A1 ще запомни постиженията ни. Вкъщи може да синхронизираме резултатите, а гривната сама ще разпознае дали сме вървели пеша, тичали или карали колело. Може да се насладим на професионална тренировка и близо до дома, без да се налага да се борим с трафика до най-близкия фитнес. По този начин печелим безценни минути.
Когато стане време да ходим към офиса, е добра идея да пуснем Google Maps на нашия Huawei P9 Lite. Ако пътуваме с личния си автомобил, приложението ще ни посочи най-оптималния път, за да избегнем задръстванията. Понякога може да ни предложи по-различен маршрут от стандартния и да се озовем в офиса по-рано от обичайното. Мобилната навигация ще ни предложи и най-бързите и точни връзки на градския транспорт, за да сме навреме на работа.

Най-важното нещо в офиса е календарът. Чрез Huawei P9 Lite разполагаме със страхотни възможности за преглед на задачите за деня. Изключително удобно е да сме уведомени за бъдеща конференция или срещи чрез вибрация от смарфона. При това докато сме съсредоточени върху работата, вместо да поглеждаме нервно Outlook календара на компютърния монитор.

Календарът на Huawei P9 Lite може да служи и за планиране на лични срещи и събития. Все по-често личният ни живот се слива с работния, затова е добре да може да прегледаме всичките си задачи на едно място. Бързо ще разберем, че имаме прекалено много задължения и няма да успеем за обяд или за кино вечерта, а следващият ден е много по-свободен. Това ни дава възможността лесно да оптимизираме плана си на екрана на Huawei P9 Lite. Спестените часове за безценни.
 

ПОЛИКОМП И HUAWEI АНОНСИРАТ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ

Дата: 09 Сеп 2016

 София, август 2016 г.  В началото на есенния бизнес сезон PlyComp и Huawei анонсираха своето партньорство. Най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната ще предлага чрез своите дилъри пълната гама смартфони, таблети и аксесоари на водещия производител.

Влезте в играта с Trust GXT 720 Virtual Reality Glasses!

Дата: 03 Сеп 2016

Виртуалната реалност започва лека-полека да превзема дигиталния пазар. Изживейте максимално удоволствието от гейминга с очилата за виртуална реалност Trust GXT 720. Станете част от играта и вземете ролята на герой като контролирате всяко движение с включения Bluetooth контролер.

ASUSTOR – повече от сторидж!

Дата: 28 Авг 2016

ASUSTOR Inc. обяви представянето на ADM 2.6.3 с обновено ядро за всички устройства ASUSTOR NAS. ADM 2.6.3 се отличава с подновени версии на SAMBA и OpenSSL, нов 2-степен механизъм за оторизиран достъп на потребителския механизъм, нововъведени Pushbullet и Pushover (услуги за Push нотификации, които са съвместими с различни видове устройства, платформи и браузъри, позволявайки администраторите на мрежата да разберат цялостно системното състояние).


В допълнение към решенията за сигурност, ADM 2.6.3 подсилва и ADM сигурността на профила като добавя 2-степенна функция за оторизиран достъп. След конфигурация на функцията, освен ADM парола потребителите ще получат на телефона си код за потвърждаване на достъп, с който да се впишат в ADM. По този начин, ако паролата е открадната, потребителите могат да подсигурят профилите си с този допълнителен слой защита.


ADM допълнително увеличава популярната функция Network Defender. Към съществуващата автоматична функция "Черен списък" е добавена функцията за "Доверен списък", която предотвратява автоматичното блокиране на IP адреси в случаи на многократни непреднамерени откази за влизане. Освен това, когато ръчно се определят черните и доверените списъци, потребителите вече могат да зададат страна на произход на IP или регион чрез модула за разширяване Geo IP в допълнение към определянето на IP адрес или сегмент, предоставяйки допълнителна гъвкавост.

«1 2 3 4 5 6 7» Страница 1 от 7