Език: BG
Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RUB
Вход с Facebook

Новини

Поликомп подписа договор за дистрибуция с лидера в сферата на кибер защитата Acronis

Дата: 10 Ное 2018

София, октомври 2018 г.: Производителят на софтуер за бекъп и защита Acronis подписа договор за дистрибуция с bmv.bg. Партньорството между двете компании има за цел да създаде стабилно присъствие на Acronis на пазара в България и увеличаване на познаваемостта на марката чрез дилърската мрежа на bmv.bg.

 

Глобалният лидер в сферата на кибер защитата и хибридните облачни решения постоянно инвестира в развитието на продуктите си и в нови изследвания, за да осигури на клиентите си най-добрата защита на данните, програмите и системите. С тази философия за иновация Acronis увеличават ефективността на решенията си. Продуктите на производителя помагат за успешната миграция, защита и възстановяване на критичните данни, независимо къде се намират - във физическа, виртуална или облачна среда. С обединената си платформа и ново поколение технологии, иновативните решения на компанията са с улеснено управление и намаляват стойността на придобиване, като същевременно подобряват времето за възстановяване след срив.

 

„С навлизането на виртуализацията и възможностите, които облачните технологии предлагат, сме изправени пред нови предизвикателства за поддържането на ефективни решения за архивиране и възстановяване на критични данни.“ - споделя Надежда Генова, директор на bmv.bg. „Acronis осигурява лесна, пълна и достъпна защита на данните на всички файлове, приложения и операционни системи, независимо от средата, в която са създадени. Продуктите на Acronis са естественото допълнение към набора от проектни решения, които предлага bmv.bg.”, допълни тя.

 

С повече от 100 патента, продуктите на Acronis са обявявани многократно за най-добър продукт на годината и обхващат набор от функции, включително миграция, клониране и репликация. bmv.bg ще предлага на пазара пълната гама продукти на производителя. Консултация и запитвания за конкретни оферти можете да отправяте на познатите ви телефони.

 

За Acronis
Acronis задава стандарта за кибер защита и хибридни облачни хранилища благодарение на иновационните си технологии за копиране на данните, anti-ransomware, решения за възстановяване на системата след злополуки, съхранение и решения за споделяне и синхронизиране на файлове за компании. С помощта на технологията за активна защита с изкуствен интелект, блокчейн аутентикация и уникалната хибридна облачна инфраструктура, Acronis защитава всякакви данни във всички среди, включително физически, виртуални, облачни, мобилни и приложения.

Основана през 2003 година в Сингапур, днес компанията обслужва над 5 милиона потребители и 500 000 компании по цял свят, включително 79 от 100-те най-влиятелни марки.

 

Три съвета за покупка на най-добрия тонер от Brother

Дата: 03 Ное 2018

Когато имате нужда от тонер за принтера, има много важна разлика между цена и стойност. Получаването на най-добра стройност за бизнеса означава да се гледа отвъд цената на консуматива и очаквания брой копия.

 


За да не позволите на бизнеса си да попадне в капана на фалшивите икономии от тонер, Brother ви предлага три основни критерия за стойността на печат, които да улеснят решението за закупуване на консумативи.


     • Качество – Това е параметърът, с който няма как да правите компромис. Все пак изобщо не е ОК да изпращате или показвате                 документи, които имат петна, замазани са или са бледи и не изглеждат като оригинали. Обикновено точно това се случва при                   използването на тонер от друг производител, който не разполага с ноу-хау-то и оборудването на производителя на принтера.                   Качеството може дори да се влоши с времето, което налага преждевременна смяна на консуматива. По този начин всички                         претенции за постигане на голям обем от страници и пестене стават безпредметни.

    • Надеждност – Неоригиналните тонер касети обещават подобно представяне, но това често идва с влошена надеждност. Едни от            най-често срещаните проблеми са изтичане на тонер, често засядане на хартията и повреда на други части, което означава, че                устройството е неработоспособно. Можете да спестите време за поправка на техниката и решаване на проблемите като използвате        оригинален тонер, който е оптимален за конкретния модел принтер.

    • Капацитет – Освен цената, следващият важен критерий по важност за бизнеса е броя на копията, които касетата може да                        постигне. Но разгледан сам по себе си този параметър може да бъде подвеждащ. Истинската картина за стойността на печата                  включва още качеството и времето, през което устройството е работоспособно. Ако влошеното качество или други свързани                    проблеми ви принудят да смените касетата по-рано, тя съответно не може да постигне обещания брой копия. Също така, ако                  продуктът има проблеми със съвместимостта, изтичане на тонер или често засядане на хартията, броят копия се превръща в не              толкова важен фактор, когато времето за отстраняване на проблемите става критично.

 

Ако някой от посочените три критерия при печат не е задоволителен, това директно оказва влияние на живота на вашата тонер касета. Така бизнесът страда от повишено време за неработоспособност, ниска ефективност, по-големи разходи за поддръжка и по-висока цена на страница.

 

 

Да заменим ниската цена с висока полезна стойност

 

За да бъдете сигурни, че вашето лазерно устройство постига очакваните обеми печат, предлага високо качество от първата до последната страница и изисква минимум време за обслужване, Brother съветва да изберете оригиналните консумативи.
В серия от изтощителни тестове, проведени от Keypoint Intelligence - Buyers Lab, 10 широко достъпни алтернативни тонери са сравнени с оригинален консуматив за Brother HL-L6300DW.

 

 


Докато всички други видове стигат до поне един сериозен проблем, който изисква преждевременна смяна на тонера или непланирано обслужване*, оригиналният тонер на Brother постигна най-голям общ брой копия, най-висока средна производителност* и печели всички първи места във всички измервания.


При сравнението на средните резултати на всички алтернативни тонер касети, тонерът на Brother постига 57% повече отпечатани копия*, което разкрива скритата цена и компромиса с качеството при използване на неоригинални консумативи.
Brother разработва своите тонери за надеждна и оптимална работа с конкретните модели принтери, което гарантира постигане на голям брой копия и идеално качество от първата до последната страница.


*Keypoint Intelligence / Buyers Lab's March 2018 тестов доклад, озаглавен 'Brother Genuine Toner Cartridges for Brother HL-L6300DW versus Ten Third-Party Brands'. Докладът е наличен само на английски език.


За Brother
Brother е световно известна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.
На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.

Всички актуални промоции на bmv.bg ще намерите в секция ПРОМОЦИИ на нашия сайт.

Всички информационни бюлетини на bmv.bg ще намерите в раздел БЮЛЕТИНИ на нашия сайт.

По нещо за всеки вкус: мониторите Philips на IFA 2018

Дата: 21 Юли 2018

 

Изчистен дизайн за потребителите: безрамкови, тънки, извити
4-странният „безрамков“ дизайн е ключова характеристика на някои от последните дисплеи Philips, която ги прави идеални за групиране. Тяхното изтънчено присъствие се дължи и на изключително тънката им дебелина от само 6,1 мм, а извитите модели предлагат по-поглъщащо преживяване в офиса или вкъщи.

 

 

Перфектният съюзник за конзолните играчи
Специално време на IFA 2018 ще бъде посветено на 43” 4K HDR 1000 дисплей, който е специално създаден за конзолни игри. Посетителите ще имат възможността да му се възхитят в специална гейминг зона на щанда на Philips. Със своя стилен, голям и бърз VA панел с CrystalClear 4K (UHD) резолюция, моделът Momentum предлага върхово качество на картината, светкавично време за реакция и малко входно закъснение, за да гарантира игра без насичане и накъсване. В допълнение, той предлага множество допълнителни функции за повишен комфорт, свързаност и наслада.

 


Да видиш голямата картина: ултра широки монитори

Новата линия монитори Philips включва няколко ултра широки дисплея със съотношение на страните 32:9/32:10. Моделите с голям екран, които ще бъдат показани на IFA 2018, ще варират от 43,4 до 49 инча в диагонал и ще са снабдено с уебкамера Hello. Толкова голяма екранна площ ще позволи по-ефективна многозадачност като предложи повече информация на един екран и същевременно намали разсейването от рамките при мултимониторните конфигурации. Тези нови монитори ще елиминират нуждата от повече екрани в зони като финансови институции, търговски площи и други B2B сектори.
 

 

Предназначени за професионалисти: тъч екран и USB докинг
Технологията за чувствителност при допир е вградена в няколко от тазгодишните модели монитори Philips. B2B Touch мониторите използват Projected-Capacitive (P-Cap) технология и поддържат до 10 точки, както и усъвършенствана IP54 защита при контакт с вода и прах. Тези екрани включват още плавно и лесно накланяне, което да осигури на потребителите гъвкавост при избора на техния предпочитан ъгъл и по този начин постигане на по-добър ергономичен комфорт. Тези професионални монитори ще бъдат представени на IFA в размер 17” и 21,5”.

 


Други предстоящи професионални монитори Philips, които ще бъдат показани в Berlin, имат размери от 31,5” до 34” и 5k резолюция, за да посрещнат нуждите на съвременните гъвкави работни среди. Тези нови дисплеи са снабдени с USB Type-C порт и осигуряват пълна докинг функционалност, както и оптимизирана свързаност. Техният двупосочен, симетричен конектор USB Type-C предлага лесно свързване с един кабел, който позволява на потребителите да прехвърлят данни сигурно и при възможно най-висока скорост, да свързват смартфони и преносими компютри, които се зареждат от монитора, както и лесно да добавят други периферни устройства.

 

Canon представя новия 4-в-1 принтер с презареждащи се патрони: PIXMA G4400

Дата: 13 Дек 2016

Перфектен за малък бизнес или домашен офис, принтерът е последният от серията Genuine Continuous Ink Supply System (CISS) на Canon, използвайки патрони, които могат да се пълнят отново за принтиране на голям обем от документи, което значително намалява разходите ви за мастило. С печат до 7 000 страници от набора при цветните патрони или до 6 000 страници* от черния патрон, новият принтер предлага изключително ниска цена за страница. Освен че оптимизира разходите, принтираните файлове са с изключително високо качество, черното пигментно мастило прави тескта отчетлив, а цветните патрони осигуряват много и разнообразни тонове при документи и фотографии.

За копиране, факс и сканиране в мащаб, PIXMA G4400 поддържа автоматично подаващо устройство, което ви позволява бързо и лесно да копирате и сканирате големи документи.  
 

Transcend – новите продукти за мобилни решения

Дата: 11 Ное 2016

Свободната памет на вашия iPhone или iPad свършва? Налага ви се да прегледате или качите съдържанието от карта памет на iOS устройство? Нужен ви е видеозапис от автомобила ви за доказателства при инцидент? Transcend ви дава отговор чрез представянето на три нови устройства.

Нови завладяващи телевизори и аудио системи от Sony

Дата: 03 Ное 2016

Тази есен Sony представи на българския пазар своята най-висока ZD9 серия телевизори BRAVIA 4K HDR. Телевизорите се предлагат в два размера – 65 инча (KD-65ZD9 ) и 75 инча (KD-75ZD9), а около Коледа ще бъде представен и 100-инчовия размер.

Управлявай времето си с Huawei P9 Lite и умната гривна A1

Дата: 17 Окт 2016

Всеки ден повечето от нас се състезават с времето. Бързаме да отидем на работа, за среща, на лекар, да вземем децата от училище или да успеем да стигнем за планираната вечеря. Времето никога не ни стига да си починем, да се наспим, да тренираме или да гледаме интересен сериал. Това води до напрежение и психическа умора.

Но сигурни ли сте, че няма как да си откраднете няколко часа само за вас? Балансът между работа и личен живот е от съществена важност за нашето здраве и щастие. Същевременно работа постоянно присъства и в личния ни живот. Все пак може да оптимизираме ежедневните си действия без да ограничаваме работната си продуктивност. Когато става въпрос за оптимизация и управление на времето, понякога технологията идва на помощ. Смартфонът може да се превърне в личен асистент заедно с умната гривна A1. Специалното предложение комбинира изискан дизайн, страхотна производителност, завладяващи възможности и неповторим стил. Специалната оферта на Huawei – Huawei P9 Lite със смарт гривна Huawei A1 с 2 каишки (черна и синя) е налична и през октомври, така че не я пропускайте.

Предимствата на P9 Lite и А1 може да се усетят още от сутринта преди работния ден. Гривната Huawei A1 може да ни събуди с приятни вибрации върху китката. Допълнително А1 ще провери качеството на съня ни, а съветите за добра почивка не са без значение.

Ако сме свикнали да провеждаме сутрешната си тренировка преди да отидем в офиса, умната гривна A1 ще изчисли направените крачки и изминатото разстояние. Това означава, че не е нужно да носим телефонa с нас, докато тичаме, защото Huawei A1 ще запомни постиженията ни. Вкъщи може да синхронизираме резултатите, а гривната сама ще разпознае дали сме вървели пеша, тичали или карали колело. Може да се насладим на професионална тренировка и близо до дома, без да се налага да се борим с трафика до най-близкия фитнес. По този начин печелим безценни минути.
Когато стане време да ходим към офиса, е добра идея да пуснем Google Maps на нашия Huawei P9 Lite. Ако пътуваме с личния си автомобил, приложението ще ни посочи най-оптималния път, за да избегнем задръстванията. Понякога може да ни предложи по-различен маршрут от стандартния и да се озовем в офиса по-рано от обичайното. Мобилната навигация ще ни предложи и най-бързите и точни връзки на градския транспорт, за да сме навреме на работа.

Най-важното нещо в офиса е календарът. Чрез Huawei P9 Lite разполагаме със страхотни възможности за преглед на задачите за деня. Изключително удобно е да сме уведомени за бъдеща конференция или срещи чрез вибрация от смарфона. При това докато сме съсредоточени върху работата, вместо да поглеждаме нервно Outlook календара на компютърния монитор.

Календарът на Huawei P9 Lite може да служи и за планиране на лични срещи и събития. Все по-често личният ни живот се слива с работния, затова е добре да може да прегледаме всичките си задачи на едно място. Бързо ще разберем, че имаме прекалено много задължения и няма да успеем за обяд или за кино вечерта, а следващият ден е много по-свободен. Това ни дава възможността лесно да оптимизираме плана си на екрана на Huawei P9 Lite. Спестените часове за безценни.
 

ПОЛИКОМП И HUAWEI АНОНСИРАТ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ

Дата: 09 Сеп 2016

 София, август 2016 г.  В началото на есенния бизнес сезон PlyComp и Huawei анонсираха своето партньорство. Най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната ще предлага чрез своите дилъри пълната гама смартфони, таблети и аксесоари на водещия производител.

«1 2 3 4 5 6 7» Страница 1 от 7