Език: BG
Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RUB
Вход с Facebook

Новини

Logitech демонстрира успешното си портфолио за видеоконферентни решения

Дата: 22 Май 2019

На 15-ти май, 2019 г. в София – световноизвестната компания производител на компютърна периферия Logitech показа най-новите си продукти за видеоконференции. Портфолиото включва няколко категории продукти според предназначението им: класически конферентни камери, цялостни решения за зали и продукти за персонална употреба с компютър. Наборът от продукти за корпоративни видеоконференции предлага подходящ вариант за всеки размер стая – от малки кабинети до големи помещения за заседания. Тяхна отличителна особеност е възможността за работа с всякакви софтуерни приложения, лесната инсталация на различни операционни системи и мигновената пригодност за работа.

 

   

 


Моделите конферентни камери BCC950, Connect, Group, Meetup и Rally, както и техните съпътстващи аксесоари за закрепване и разширение, благодарение на които могат да се обхванат до 46 участници във видеоконференция, са налични на българския пазар.

 


MeetUp – първата в света 4К камера за малки стаи


Logitech MeetUp, модел специално проектиран за малки зали, предлага 120-градусова зона на покритие, така че никой да не липсва от картината. Той има три микрофона и автоматично адаптира картината спрямо околната светлина и действието в залата, благодарение на пълният набор от RightSense технологии. Моделът се отличава с 4K резолюция и петкратно увеличение, отличен звук, оптимизиран за малки помещения и възможност за добавяне на допълнителни микрофони.

 


Rally – премиум решението на Logitech


Logitech Rally е най-новото и в същото време най-доброто решение на Logitech, което може да се използва в различни по размер конферентни зали. Предлага 4K качество, 15Х увеличение, специално разработена аудио система, предоставяща отлично качество на звука и RightSense технологии за оптимизиране на картината. Системата е изградена на модулен принцип, който позволява към Rally да бъдат добавени допълнителен говорител или до 7 микрофона, което я прави подходяща за зали от 10 до 46 човека.

 


Logitech Tap е най-новият продукт на марката – 10.1-инчов тъч панел за управление на повикванията, който е съвместим с приложенията на Google, Microsoft и Zoom.


При персоналните решения върхът на гамата е 4K камерата Brio – първата в света 4К уеб камера, поддържаща RightLight 3 с HDR и сертифицирана за Windows Hello.


Портфолиото се допълва от слушалките за професионална употреба , сред които се откроява новият модел Logitech Zone Wireless – първите слушалки на компанията с ANC технология - проектирани да бъдат еднакво добри, както за работа, така и за музика, поддържащи QI технология за безжично зареждане.

 


RightSense технологии за оптимизиране на преживяването


Logitech RightSight™ - автоматично управление на камерата


Автоматично премества обектива на камерата и регулира мащаба, за да обхване всички участниците в срещата, без значение от формата или размера на помещението.


Logitech RightLight™ - оптимизация на светлината и цветовете


Оптимизира светлинния баланс и цветовете, давайки приоритет на лицата и пресъздавайки естествени тонове на кожата, дори при условия на затъмняване или задно осветяване.


Logitech RightSound™ - подобрено аудио


Подобрява яснотата на гласа чрез потискане на фоновия шум и ехото, автоматично изравнява нивото на гласовете и се фокусира върху говорещите в момента, така че всеки в срещата да може да чуе и да бъде чут.

 

Google спира Android поддръжката на Huawei

Дата: 21 Май 2019

 

Във връзка с последните обстоятелства около Huawei, представяме ви официалното изявление на компанията:

 

Официално становище на Huawei:
"Huawei има значителен принос към развитието на Android по целия свят. В ролята си на един от ключовите глобални партньори на Android, ние работим в тясно сътрудничество с open-source платформата, разработвайки екосистема в полза както на потребителите, така и на цялата индустрия. Huawei ще продължава да предоставя на потребителите си последните актуализации по отношение на софтуерната сигурност, така и всички услуги, свързани със след продажбеното обслужване на съществуващите вече на пазара Huawei и Honor продукти. В това число смартфони и таблети, които вече са закупени от крайните потребители, но и такива, които са все още в наличност на пазарите в световен мащаб.


Ние ще продължаваме да изграждаме сигурна и устойчива софтуерна екосистема, осигурявайки най-доброто потребителско преживяване на клиентите си по целия свят."

 

В допълнение, за Ваша информация споделяме и официалните становища от Google и Android:

 

Google:
"В момента изпълняваме заповедта и разглеждаме последиците от нея. За потребителите на нашите услуги, Google Play и функциите за сигурност от Google Play Protect ще продължат да работят на съществуващите Huawei устройства."


Android:
"Относно въпросите на потребителите как ще реагираме на последните действия от страна на американското правителство: уверяваме ви, че въпреки че се съобразяваме с изискванията на държавната администрация на САЩ, услуги като Google Play и приложенията за защита на сигурността от Google Play Protect ще продължат да функционират на съществуващите Huawei устройства."

 

 


Huawei Statement:
"Huawei has made substantial contributions to the development and growth of Android around the world. As one of Android’s key global partners, we have worked closely with their open-source platform to develop an ecosystem that has benefitted both users and the industry.
Huawei will continue to provide security updates and after sales services to all existing Huawei and Honor smartphone and tablet products covering those have been sold or still in stock globally.


We will continue to build a safe and sustainable software ecosystem, in order to provide the best experience for all users globally."

 

We would also like to share with you’re the statements from Google and Android for your reference:

 

Google:
"We are complying with the order and reviewing the implications. For users of our services, Google Play and the security protections from Google Play Protect will continue to function on existing Huawei devices."

 

Android:
"For Huawei users' questions regarding our steps to comply w/ the recent US government actions: We assure you while we are complying with all US gov't requirements, services like Google Play & security from Google Play Protect will keep functioning on your existing Huawei device."

 

AOC и Red Bull обявиха ново дългосрочно партньорство

Дата: 14 Май 2019

Амстердам, 14-ти май, 2019 г. – Специалистът при дисплеите AOC днес обяви дългосрочно партньорство с Red Bull. От този момент отборите и играчите, които се състезават на известните геймърски турнири, спонсорирани от Red Bull, ще бъдат подсигурени с най-добрите модели геймърски монитори на AOC. В допълнение, десет събития Red Bull Player One, които ще се случат в Европа, ще бъдат спонсорирани от AOC през цялата 2019 г.

 

 

 

 


Обединение на силите
AOC и Red Bull са опитни и добре познати ветерани в електронните спортове, които вече си партнираха през миналата година за Red Bull Guardians и Red Bull Kumite. На базата на това успешно взаимодействие и двете компании се стремят към задълбочаване на техния дългогодишен фокус върху състезателната гейминг сцена като се подпомагат взаимно. Като един отбор, AOC и Red Bull ще подобрят професионалните преживявания в електронните спортове и за играчите, и за феновете. Благодарение на осигурените от AOC избрани награди, състезателите ще могат да спечелят геймърски монитори AOC по време на някои от събитията.

 

EVO шампионът Problem X се ръкува с победителя Fujimura на Red Bull Kumite World Final в Париж на 11-ти ноември, 2018 г.

 

Върховни геймърски конфигурации
Осигурените за събитията модели са внимателно подбрани за всеки отделен електронен спорт и предлагат бързо време за реакция от само 1 ms (AOC AG241QG & AG251FZ), честота на опресняване до 240 Hz (AOC AG251FZ) и кристална QHD резолюция, достигаща 2560 x 1440 пиксела (AOC AGON AG241QG & AOC AGON AG271QG).
Всички геймърски монитори AOC дават на играчите максимална гъвкавост и мобилност, и гарантират, че премиум събитията на Red Bull за електронни спортове са оборудвани с най-модерни екрани за най-високо ниво на съперничество.

 

 

 

Селекция от геймърски дисплеи, които да подкрепят игровите събития на Red Bull:

AOC AG241QG, AG251FZ и AG271QG

 

 

Brother съветва как да се справите с шума в офиса

Дата: 10 Май 2019

Сентенцията, че тишината е злато е колкото банална, толкова и вярна. Това с особена сила важи за динамичните офиси, където концентрацията и продуктивността трябва да са винаги на ниво. Brother обяснява значението на тихата работна среда и по какъв начин тя може да бъде постигната с монохромните лазерни принтери на марката.


Идеята за разработка на възможно по-тихи устройства е залегнала още при проектирането на актуалното поколение лазерни принтери и мултифункционални машини, които се отличават с най-ниски нива на шума. Всички модели от серията L2000 и гамата tonerbenefit, предназначени за малки и домашни офиси, работят при нива под 50dB – границата, под която щатският департамент по труда класифицира офиса като „тих“.


В ерата на отворените офис пространства, модерното работно място може да бъде изпълнено с разсейващи фактори, които се „състезават“ за вниманието на сетивата на служителите и им пречат да се фокусират върху текущата задача.


Глобално проучване на Oxford Economics заключава, че повече от 1200 респонденти споделят, че фоновият шум намалява удовлетворението на работното място. Освен това, 64% заявяват, че блокирането на шума и разсейването увеличава тяхната продуктивност, а на 48% това позволява да се фокусират върху задачата, която им предстои.


Разбира се, отворените офиси имат своите предимства – като например по-добро взаимодействие между екипите и възпитаване на корпоративна култура – но това често е за сметка на тихите кътове за размишление и анализ. Затова е много важно по всякакъв начин да се предотврати внасянето на допълнителен шум в работната среда. От друга страна принтирането, копирането и сканирането са дейности, без които съвременният бизнес е немислим, така че трябва да бъде намерена златната среда.


Принтери, които не замърсяват със шум
Точно такова решение е актуалната линия от монохромни лазерни устройства Brother, която поддържа тишината в офиса, без да прави компромис със скоростта на работа и не за сметка на цената.

 


Ниското ниво на шум се постига с лазерна технология, при която се използват два лъча за създаване на изображението. Това позволява да се намали скоростта на лазерния мотор и съответно шума, който той генерира. В резултат, моделите от тази гама имат минимален принос към нивата на шум при работа, което прави фокусирането върху важните задачи много по-лесно. Така се осигурява и по-голяма гъвкавост по отношение на разполагането на устройствата и се пести още врeме чрез скъсяване на разстоянието до служителите.


Печатът с нисък шум е от полза не само за офис средата, но и за околната среда, тъй като използва и по-малко енергия. Същото важи и за консумацията на тонер, която е по-малка благодарение на режимите ”eco” и “toner saving”. Затова моделите от серията L2000 неслучайно притежават сертификати ENERGY STAR, Blue Angel и Nordic Swan.

 


Тихи, но мощни
12-те модела печатащи устройства Brother от сериите L2000 и tonerbenefit не само печатат незабележимо, но осигуряват висока скорост и множество опции за връзка на изгодна цена.
Някои от моделите печатат и копират с впечатляващата скорост от 34 стр./мин.
По отношение на опциите за свързване потребителите могат да избират между кабелна и безжична мрежа или мобилен печат посредством безплатното приложение iPrint&Scan.
 

LG ПРЕДСТАВИ НОВАТА ЛИНИЯ ULTRA WIDE МОНИТОРИ

Дата: 07 Май 2019

Наскоро LG Electronics представи своите нови гейминг монитори на специално събитие, на което присъстваха журналисти и фенове на гейминга. Заедно с популярни геймъри от Pakta, LG демонстрира способностите на новите монитори. Богатата серия от продукти на LG беше представена от представители на LG Electronics България. Димитър Стефанов откри събитието и разказа повече за продуктовата гама и целите, които LG си поставя с новата серия продукти. Петър Стойнев разкри подробности за спецификациите и цветовото изразяване на новите монитори, a Мартин Иванов, даде ценни насоки как Multi-tasking функциите на продуктите могат да дадат още повече на потребителите. Накрая момчетата от Pakta изпробваха заедно с публиката възможностите на новите гейминг монитори и направиха истинско шоу за присъстващите.

 

 

Новата серия монитори на LG
Новите монитори на LG Electronics идват в няколко различни модела: Ultra Wide, Ultra Gear, Ultra Fine/UHD и PC Monitor, които комбинират доброто качество на картината с бързата скорост, за да предоставят невероятно преживяване на любителите на игри. Всеки един от тях позволява на потребителите да се наслаждават не само на гейминг характеристиките им, но и в миг да ги превърнат в незаменим съюзник в офиса, когато става дума за обработка на изображения, видео, схеми и др.

 

 

 

Мониторите имат различна насоченост в зависимост от моделите и същевременно с това могат да съвместят няколко функции в едно. Ultra Wide се вписва идеално в офис среда благодарение на своя дизайн, възможността за работа на екрана Picture by Picture, както и на техническите си характеристики, които позволяват отлична обработка на звук, картина и възможността за MOBA, Adventure, Racing и др.

 

 

 


UHD или т.нар. Ultra Fine монитори са изключително подходящи за дизайнери. Освен това обаче, осигуряват 4K HDR конзола за геймърите и са идеални за мултимедийни цели.


Професионалните геймъри и ентусиасти могат изцяло да разчитат на модела Ultra Gear, който ще отговори на всички техни изисквания и много повече, с качеството на цветове, разделителна способност и кристална картина, които ще направят гейминг преживяването наистина незабравимо.


Всеки, който има нужда от перфектният офисен монитор, със сигурност ще получи Dynamic Action Sync, Black Stabilizer, Crosshiar и Game mode, залагайки на PC монитора на LG. Добавената му стойност се удвоява от това, че той с лекота може да покрие и нуждите на мейнстрийм гейминга, като се превръща в перфектната машина за всеки, който иска да съвмести 2 в 1.

Събитието показа симбиозата между потребители и технология, разкривайки неразривната връзка между хардуер, софтуер и краен потребител. Концепцията бе ориентирана към това да даде на гостите дълбочинен поглед към новите монитори, благодарение на подробното представяне на всеки един от новите продукти. Разбирайки нуждите на потребителя, LG осигури незабравимо преживяване за всички поканени като обедини сили с топ геймърите Венцислав Калчев (Venata) и Никола Димитров (Nikicha1). Заедно те показаха какви са възможностите на новите монитори като ги тестваха заедно с участници от публиката, които нямаха търпение да премерят сили с любимите си гейминг инфлуенсъри.

 

Вечерта завърши с разговори за технологии, игри, гейминг преживяването и кои са най-актуалните тенденции в областта. Гостите на събитието имаха възможността да поговорят с представителите на LG, обменяйки ценни съвети, както и да научат новости около всичко, което им предстои.

 

 

USB-C докинг от следващо ниво: MMD представи монитора Philips 329P9H

Дата: 30 Апр 2019

На 8-ми април, 2019 г. в Амстердам,  MMD пусна изцяло новия LCD монитор Philips 329P9H/01 Brilliance с USB-C докинг функция.

Този 32-инчов (31.5" / 80 см) дисплей е снабден с пълен набор от високопроизводителни възможности, посрещащи нуждите на съвременните професионалисти. UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) резолюцията глези очите, а многобройните решения за свързване пестят време чрез удобство и гъвкавост в офиса. Внимателно обмислената ергономия гарантира оптимална кондиция и през най-дългия работен ден. На мениджъри, финансови експерти, графични дизайнери и професионални потребители този монитор предлага всичко нужно, когато и последният детайл е от значение.

 

 

 


Безгрижна свързаност
Днешните професионалисти, повече от всякога, зависят от лесните опции за свързване, за да улеснят работата си. И тук Philips 329P9H надвишава очакванията. С вградената си USB 3.1 type-C докинг станция със захранване този монитор предлага удобството и универсалността на връзката с един кабел посредством тънкия и симетричен USB-C конектор. Широк набор от периферия като клавиатури, мишки или RJ-45 Ethernet кабел могат да бъдат включени директно в докинг станцията на монитора, докато преносимите компютри могат да бъдат свързани посредством USB-C кабел за зареждане, прехвърляне на файлове при супер скорост, достъп до видео с висока резолюция и други. Но Philips 329P9H осигурява и допълнителни възможности за връзка. Вграденият MultiClient KVM превключвател позволява на потребителите да контролират две отделни PC-та само с един комплект от монитор, мишка и клавиатура, като превключването между двата става само с натискането на бутон. Освен това, технологията MultiView допълнително разширява възможностите за връзка на потребителите, като позволява гледане от две активни устройства, така че те могат да извлекат максимума от многозадачната работа с няколко устройства като PC и ноутбук едновременно. За да завърши това свързано преживяване, Philips 329P9H включва сигурна изскачаща уеб камера, снабдена с усъвършенстван сензор за лицево разпознаване с Windows Hello™ и проектирана за лесно прибиране, когато не се използва.


Искряща картина

Когато става дума за визуално представяне, Philips 329P9H има какво да покаже. Благодарение на UltraClear 4K UHD резолюцията, всяко изображение се представя с изключителен детайл и цветова точност, които със сигурност ще удовлетворят и най-взискателните професионалисти. За тези, които изискват екстремна точност при работа с CAD или 3D приложения, този монитор е на ниво. IPS технологията на неговия панел осигурява изключително широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, което означава, че Philips 329P9H може да бъде наблюдаван от почти всякакъв ъгъл, дори когато е обърнат на 90 градуса във вертикален режим. Цветовете оживяват, изображенията добиват забележителна острота, а нивата на яркост са оптимизирани, за да гарантират, че снимки, филми, уеб страници и професионални приложения са представени по най-добрия начин.


Интелигентен дизайн
Технологията е в своя връх, когато прави живота по-лесен и приятен и това е още една причина да заобичате Philips 329P9H. Снабден с множество ергономични функции, той осигурява максимален комфорт, без значение колко време прекарва пред екрана потребителя. Технологията FlickerFree и режимът LowBlue Mode гарантират, че всяка работна сесия е щадяща за очите, а стойката SmartErgoBase позволява накланяне, завъртане и обръщане на монитора до подходящата позиция. Стойката разполага и с умна система за управление на кабелите, която намалява бъркотията и добавя допълнителна нотка на грижа и удобство. И тъй като никой не обича да прахосва енергия, Philips 329P9H идва с технологиите LightSensor и PowerSensor, които използват безвредни инфрачервени сензори, за да установят присъствието или отсъствието на потребителя и да настроят яркостта за автоматично пестене на енергия.

 

 

Зашеметяващият монитор от серия Acer B6 съчетава професионален стил с ергономичен дизайн

Дата: 25 Апр 2019

Гъвкаво гледане, професионален стил


Зашеметяващият монитор от серия Acer B6 съчетава професионален стил с ергономичен дизайн, който отговаря на всички условия и изисквания за гледане

 

Превъзходния монитор от серия B6 на Acer B246HL е с размер 24“ и може да се похвали с многофункционална ергономична стойка, двойни високоговорители на избрани модели, USB 3.0 с функция за зареждане на смартфони и други цифрови устройства.„Най-новите ни професионални дисплеи съчетават чиста естетика, практична ергономия и екологично чиста конструкция“, казва Крис Уайт, старши директор на продуктовия маркетинг на Acer." ИТ персоналът ще оцени тяхната ниска консумация на енергия, възможностите за свързване и монтаж, докато крайните потребители ще могат да се насладят на удобното изживяване при гледане, предоставено от ергономичната стойка и екрана против отблясъци."


Отлични детайли

Насладете се на зашеметяващи, висококачествени изображения с отлични детайли. Този екран използва технология с широка цветова гама, която представя реални, естествени цветове. Функцията за 6-осна настройка на цвета гарантира, че екранът показва най-висок стандарт и точност на цветовете.

 

Невероятна изчислителна мощност

Работете удобно с часове с монитора Acer B246HL. Технологията Acer ComfyView™ намалява отблясъците за по-голям комфорт на очите. Технологията In-Plane-Switching ви позволява да виждате перфектни изображения от широк ъгъл на видимост, за още по-голяма яснота и комфорт.


Брилянтни цветове
Този монитор осигуряват 100% sRGB покритие, за перфектно пресъздадени цветове. Някои модели разполагат с 6-осна настройка на цветовете, която ви позволява да настроите фино цветовете за невероятна цветова точност.


Гъвкав дизайн
Намерете работен ъгъл, който е идеален за вас с Acer ErgoStand, стойка, която ви позволява лесно да регулирате височината на екрана, както и да ви позволява да се накланяте и завъртате лесно. Друга важна характеристика на ErgoStand е, че ви позволява лесно да въртите екрана в портретен режим. Неговият VESA съвместим монтаж предлага елегантен, спестяващ място вариант в тесни пространства, а енергоспестяващите технологии спестяват разходи и ресурси. ErgoStand се накланя за най-добрия ъгъл на гледане, а височината може да се регулира за различни височини на бюрото с просто натискане или повдигане.

 Екологичен дизайн
Професионалните монитори отговарят на изискванията на RoHS, EPEAT3 Gold, TCO и ENERGY STAR 6.0.1 Техният дизайн на Acer EcoDisplay плюс бялото LED подсветка осигуряват значителни икономии на енергия. Повече от 10% от материала, използван в тези монитори, е рециклирана (PCR) пластмаса след консумация, 2 и допълнително намалява въздействието върху околната среда.

 Акценти на продукта


USB 3.0

Лесно прехвърляйте текстови и информационни файлове, снимки и дори филми с десет пъти по-висока скорост от USB 2.0.


Full HD
Разделителната способност Full HD 1920 x 1080 в съотношение 16: 9 прави филмите и другото мултимедийно съдържание по-реалистични.


ACM
Белите са по-бели, черните са по-черни и повече детайли се разкриват в сенките с Adaptive Contrast Management.


Acer eColor
Лесно настройте настройките на дисплея, за да отговаряте на най-доброто, което гледате - данни, медии, филми или снимки.


VESA Mount

Спестете място, като поставите този VESA съвместим монитор към стената.


Acer EcoDisplay

Този дисплей има екологичен дизайн, който се фокусира върху възможността за рециклиране, ниска консумация на енергия и др.

 Характеристики:
Twisted Nematic Film (TN) Technology
DVI / VGA Inputs
1920 x 1080 Resolution
100,000,000:1 Contrast Ratio
250cd/m² Brightness
170°/160° Viewing Angles
5 ms Response Time
16.7 Million Color Support
Dual Built-In 4W Speakers

 

 

Samsung: Възстановете своето пространство със Samsung Space Monitor

Дата: 24 Апр 2019

Samsung Space Monitor е проектиран да ви позволи да възстановите работното си пространство. Заемайки минимално пространство на бюрото и оставяйки работните зони чисти докато не се използват, Samsung Space Monitor е идеалното решение, където мястото е малко.

 

 

Освободете повече място
Samsung Space Monitor осигурява до 40% по-голяма използваема повърхност на бюрото в сравнение с конвенционален монитор.


Спестяващ място дизайн
Когато не се използва, Samsung Space Monitor се придвижва назад, за да стои изправен до стената и да остави цялата ви работна повърхност чиста. Когато е време за употреба, просто дръпнете Samsung Space Monitor към вас и го нагласете към предпочитаната от вас позиция за гледане.


Скрити кабели
Стойката на Samsung Space Monitor прикрива захранващия/HDMI Y кабел във вграден канал, за да предотврати заплитането и да запази работното ви пространство подредено.


Стилен дизайн
Със своя тънък панел с 3-странен безрамков екран, Samsung Space Monitor предлага стилно решение за всяко работно място или домашен интериор.


WQHD резолюция
С 1.7 пъти повече от пикселите на Full HD, WQHD резолюцията на 27" Samsung Space Monitor не само предоставя невероятно подробни и отчетливи изображения, но и създава по-широко работно пространство, което ви позволява да виждате повече документи и уеб страници на екрана с по-малко превъртане и мащабиране.


Честота на опресняване от 144 Hz
27" Samsung Space Monitor със скорост на опресняване на екрана от 144 Hz осигурява безупречно плавни сцени и може да се регулира до 60 Hz/120 Hz за оптимизирана работа с монитора.

 


Регулируема височина на стойката
Стойката на Samsung Space Monitor позволява лесно позициониране на екрана за оптимален комфорт и удобство. Регулиращият му диапазон позволява гледане от височина от 8.4 инча (213 мм) над работния плот (27-инчов екран) до нулево ниво.


Регулиране спрямо нивото на очите
Samsung Space Monitor може бързо и лесно да се повдигне или свали до оптималната зрителна височина на всеки потребител, което го прави многофункционално решение за използване у дома или в публични пространства като библиотеки.


Лесен монтаж
Поставката на Samsung Space Monitor има вградена стяга за бързо и лесно монтиране. Регулируема до 3.54 инча (90 мм), стягата позволява на Samsung Space Monitor да бъде надеждно прикрепен към бюра и маси с широк диапазон дебелини.


Здрава панта
Поставката на Samsung Space Monitor използва стабилна панта, която осигурява постоянна и надеждна работа. Разработена с помощта на Samsung технологията и изпитана, за да издържи на хиляди движения, здравата панта осигурява гладко и точно позициониране на екрана.

 

 

ПОЛИКОМП С НАГРАДА „DELL CLIENT DISTRIBUTOR OF THE YEAR (CSG)“ И „DELL BRAND AMBASSADOR“

Дата: 22 Апр 2019

 

17 април, Загреб, Словения: DellEMC SEE награди най-добрите си партньори в региона за FY2019. Българският дистрибутор bmv.bg бе единственият, отличен с две награди - като дистрибутор със стратегически позиции в региона и като бранд посланик на Dell.

На церемонията, чиито организатор и домакин бе DellEMC SEE, присъстваха дистрибутори и партньори от регион Адриатика и България. DellEMC SEE е структура, която обхваща 9 държави, покривайки България, Хърватия, Словения, Сърбия, Македония, Босна, Косово, Албания и Черна Гора. За показани силни резултати в развитието на бизнеса и увеличаване на пазарния дял на Dell EMC в корпоративния и клиентски сектор за 2019 г. бе присъдено отличието „Client Distributor of the Year (CSG)“. „Dell Brand Ambassador“ е специално признание на усилията, които полага дистрибутора в това да работи целенасочено със своите дилъри за изграждане на устойчив и разпознаваем бранд в България.

“Креативност, гъвкавост и професионализъм са основите, на които стъпваме в нашата работа. Убедени сме, че те дават резултати и днешната церемония го показва.", сподели Ралица Пашова, търговски директор на bmv.bg, по време на връчването на наградата. „Да си отличен с две награди при тази силна конкуренция в региона е изключително признание на усилията на българския екип в лицето на нашите специалисти.“, завърши тя.

И през изминалата година bmv.bg показа силен ръст в продажбите на Dell EMC както при предлагането на корпоративни, така и при клиентски решения. Тази награда е признание за работата на търговските екипи в bmv.bg и сме уверени в положителния ефект върху цялата партньорска общност.

 

Asus VivoBook S15 S530UA доказва, че иновациите не са ограничени само до премиум лаптопи

Дата: 17 Апр 2019

Осмели се да бъдеш различен

 


с най-новия член от младежката и колоритна серия на Asus VivoBook S15 - вече на склад и в свежия цвят Firmament Green.

 

 

VivoBook S15 е ултрапортативен, тежащ само 1.8 kg и с дебелина на профила от 18 mm. Благодарение на вградения механизъм Ergo Lift дисплеят на лаптопа стои стабилен под всякакъв ъгъл. Mеханизмът осигурява повдигане на клавиатурата с 3.5 градуса, за да бъде писането по-лесно и приятно от всякога.

 

    


Забавлението е много по-вълнуващо с новия тристранен Nano Edge дисплей. В S15 той е с още по-тънка рамка по горната и странична част на екрана. Това води до 86% съотношение екран към тяло, което осигурява ненадминато потапящо усещане в много по-компактна опаковка. Като добавим широкия зрителен ъгъл и изключителната цветова репродукция, в общия микс всяка визуална задача изглежда лесно изпълнима.

 


VivoBook S15 предлага комбинация от производителност, стил и комфорт. Бягството от традиционните скучни цветове на лаптопа не е за сметка на производителността.


Тя е на ниво благодарение на процесорите от 8-мо поколение на Intel и обособената графика nVidia MX150. Спокойно може да кажем, че с новия VivoBook S15 си готов за всичко, което предстои, било то продуктивен мултитаскинг, редактиране на мултимедия или непринуден гейминг. 

 

 

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 10