Език: BG
Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RUB
Вход с Facebook

Категории с падащо меню

Новини

Canon представя новия 4-в-1 принтер с презареждащи се патрони: PIXMA G4400

Дата: 13 Дек 2016

Перфектен за малък бизнес или домашен офис, принтерът е последният от серията Genuine Continuous Ink Supply System (CISS) на Canon, използвайки патрони, които могат да се пълнят отново за принтиране на голям обем от документи, което значително намалява разходите ви за мастило. С печат до 7 000 страници от набора при цветните патрони или до 6 000 страници* от черния патрон, новият принтер предлага изключително ниска цена за страница. Освен че оптимизира разходите, принтираните файлове са с изключително високо качество, черното пигментно мастило прави тескта отчетлив, а цветните патрони осигуряват много и разнообразни тонове при документи и фотографии.

За копиране, факс и сканиране в мащаб, PIXMA G4400 поддържа автоматично подаващо устройство, което ви позволява бързо и лесно да копирате и сканирате големи документи.  
 

Transcend – новите продукти за мобилни решения

Дата: 11 Ное 2016

Свободната памет на вашия iPhone или iPad свършва? Налага ви се да прегледате или качите съдържанието от карта памет на iOS устройство? Нужен ви е видеозапис от автомобила ви за доказателства при инцидент? Transcend ви дава отговор чрез представянето на три нови устройства.

Нови завладяващи телевизори и аудио системи от Sony

Дата: 03 Ное 2016

Тази есен Sony представи на българския пазар своята най-висока ZD9 серия телевизори BRAVIA 4K HDR. Телевизорите се предлагат в два размера – 65 инча (KD-65ZD9 ) и 75 инча (KD-75ZD9), а около Коледа ще бъде представен и 100-инчовия размер.

Управлявай времето си с Huawei P9 Lite и умната гривна A1

Дата: 17 Окт 2016

Всеки ден повечето от нас се състезават с времето. Бързаме да отидем на работа, за среща, на лекар, да вземем децата от училище или да успеем да стигнем за планираната вечеря. Времето никога не ни стига да си починем, да се наспим, да тренираме или да гледаме интересен сериал. Това води до напрежение и психическа умора.

Но сигурни ли сте, че няма как да си откраднете няколко часа само за вас? Балансът между работа и личен живот е от съществена важност за нашето здраве и щастие. Същевременно работа постоянно присъства и в личния ни живот. Все пак може да оптимизираме ежедневните си действия без да ограничаваме работната си продуктивност. Когато става въпрос за оптимизация и управление на времето, понякога технологията идва на помощ. Смартфонът може да се превърне в личен асистент заедно с умната гривна A1. Специалното предложение комбинира изискан дизайн, страхотна производителност, завладяващи възможности и неповторим стил. Специалната оферта на Huawei – Huawei P9 Lite със смарт гривна Huawei A1 с 2 каишки (черна и синя) е налична и през октомври, така че не я пропускайте.

Предимствата на P9 Lite и А1 може да се усетят още от сутринта преди работния ден. Гривната Huawei A1 може да ни събуди с приятни вибрации върху китката. Допълнително А1 ще провери качеството на съня ни, а съветите за добра почивка не са без значение.

Ако сме свикнали да провеждаме сутрешната си тренировка преди да отидем в офиса, умната гривна A1 ще изчисли направените крачки и изминатото разстояние. Това означава, че не е нужно да носим телефонa с нас, докато тичаме, защото Huawei A1 ще запомни постиженията ни. Вкъщи може да синхронизираме резултатите, а гривната сама ще разпознае дали сме вървели пеша, тичали или карали колело. Може да се насладим на професионална тренировка и близо до дома, без да се налага да се борим с трафика до най-близкия фитнес. По този начин печелим безценни минути.
Когато стане време да ходим към офиса, е добра идея да пуснем Google Maps на нашия Huawei P9 Lite. Ако пътуваме с личния си автомобил, приложението ще ни посочи най-оптималния път, за да избегнем задръстванията. Понякога може да ни предложи по-различен маршрут от стандартния и да се озовем в офиса по-рано от обичайното. Мобилната навигация ще ни предложи и най-бързите и точни връзки на градския транспорт, за да сме навреме на работа.

Най-важното нещо в офиса е календарът. Чрез Huawei P9 Lite разполагаме със страхотни възможности за преглед на задачите за деня. Изключително удобно е да сме уведомени за бъдеща конференция или срещи чрез вибрация от смарфона. При това докато сме съсредоточени върху работата, вместо да поглеждаме нервно Outlook календара на компютърния монитор.

Календарът на Huawei P9 Lite може да служи и за планиране на лични срещи и събития. Все по-често личният ни живот се слива с работния, затова е добре да може да прегледаме всичките си задачи на едно място. Бързо ще разберем, че имаме прекалено много задължения и няма да успеем за обяд или за кино вечерта, а следващият ден е много по-свободен. Това ни дава възможността лесно да оптимизираме плана си на екрана на Huawei P9 Lite. Спестените часове за безценни.
 

ПОЛИКОМП И HUAWEI АНОНСИРАТ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ

Дата: 09 Сеп 2016

 София, август 2016 г.  В началото на есенния бизнес сезон PlyComp и Huawei анонсираха своето партньорство. Най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната ще предлага чрез своите дилъри пълната гама смартфони, таблети и аксесоари на водещия производител.

«1 2 3 4 5 6 7» Страница 1 от 7